Brauer

Brauer Grondverzet en Transport BV is onderdeel van de Brauer Groep. Samen met Brauer Groen, Brauer Infra en Brauer Facilitair welke de Brauer Groep vormen zijn wij een totaal supplier voor de
gehele buitenruimte.

Brauer Grondverzet en Transport BV is vooral actief in de regio Limburg, Oost-Brabant en Duitsland (NRW). Vooral (semi-) overheden, projectontwikkelaars, architekten en aannemers kennen Brauer Grondverzet en Transport B.V. als een gewaardeerde partner.

Voor alle soorten grondwerk, laagbouw sloopwerkzaamheden en bestratingswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle materialen en machines hiervoor in eigen beheer en de medewerkers genieten een jarenlange ervaring.

Wij gaan tot het uiterste om u de beste service te verlenen. Dankzij de flexibele instelling van de allround medewerkers kunnen wij direct anticiperen en een creatieve oplossing voor uw problemen bieden. En afspraak is afspraak, dus u kunt altijd op ons vertrouwen.

Flexibel, klantgericht, betrouwbaar en vakkundig. Termen die van toepassing zijn op Brauer Grondverzet en Transport BV en haar medewerkers.